2011. július 27., szerda

Brother fax-950 és fénymásoló, üzemképes - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Hibátlanul működő fax és  fénymásoló, még a  könyvecskéje is  megvan.
Fóliát cserélni kell benne!
Kérlek, nézd meg a  többi aukciómat is, postaköltséget spórolhatsz!
Nagyon sok  ruhacsomagot  teszek fel kedvező áron. Nem azért olcsó mert "porrongynak  való". Profilváltásból megmaradt  részben mosott, vasalt  ruhák, de nincs már időm egyenként  fotózgatni, méregetni, töltögetni.
Csomagolási, és egyéb költségeket nem számolok fel! Személyes átvételre kizárólag a XVIII. kerületben tudok lehetőséget biztosítani időpont egyeztetés után! Kérlek ennek tudatában licitálj, mert munkám és egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudok máshol találkozót szervezni! Ha ez nem megoldható, válaszd a postázást! A küldemény méretének, és súlyának függvényében az aktuális postai díjszabás szerint postázok, többnyire ajánlott küldeményként. Simán csak a vevő saját felelősségére adom fel, mert ha elvész nem tudjuk kerestetni!
Utánvéttel nem küldök csomagot!!!!! !!!
Fizetési lehetőségek: - személyes átvétel esetén kp, postázásnál banki átutalás, banki befizetés, vagy rózsaszín csekken a címemre!!!!
Több dolog vásárlása esetén természetesen egy csomagban küldöm a megnyert termékeket, egy postaköltségen. A pénz megérkezését követően 24 órán belül igyekszem a terméket feladni!
Köszönöm a figyelmet! Kellemes böngészést!
magdalin


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 23:12
. Brother fax-950 és fénymásoló, üzemképes - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése