2011. szeptember 26., hétfő

Röhm RG 59 gáz,- riasztó revolver, pisztoly - Jelenlegi ára: 31 800 Ft


Szabadon megvásárolható német gyártmányú gázrevolver. Kis mérete és súlya miatt ideális önvédelmi fegyver. Kezelése igen egyszerű, használata nem igényel állandó gyakorlást. Vészhelyzetben, a lövés kiváltásához elegendő meghúzni az elsütő billentyűt. Fogása rendkívül kényelmes, kis mérete miatt jól rejthető. Tárkapacitása 5 db. Hossza 155 mm. A fegyver magassága 106 mm, szélessége 35 mm. Súlya 510 g. Kalibere 9 mm PAK. Anyaga: acél a cső, a tűzfal és a dobforgató koszorú. Tokozása spiáter. Elsütő szerkezete SA/DA rendszerű. Hatásos lőtávolsága 3-4 méter között van.
Előnyei:
-       a patron elcsettenése esetén, az újabb lövés kiváltásához, nincs más teendő,
mint ismét meghúzni az elsütő billentyűt
-       alacsony súly
-       megbízható működés – alacsony meghibásodási lehetőség
-       nagyon jó ár-érték arány
Felhasználási területe önvédelem. Jogos védelmi helyzet: „ Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy a közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges. ”
A FEGYVER GARANCIÁLIS, az MKH kártyával viselési engedély váltható ki, a kártya érvényességi ideje 2016. 06. 03. A vételár tartalmazza az MKH kártya díját is. Gyári dobozolt állapotban, rakétázó toldattal, csőtisztító kefével, használati útmutatóval kerül átadásra. A fegyverhez gáz-, riasztó patron, fegyvertok és egyéb kiegészítő is rendelhető. A vételár 6% Vatera jutalékot tartalmaz! Csere nem érdekel!


Jelenlegi ára: 31 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 07:00
. Röhm RG 59 gáz,- riasztó revolver, pisztoly - Jelenlegi ára: 31 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése