2011. november 30., szerda

Absorbent C vitamin - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Absorbent-C
C-vitamin rágótabletta
A C-vitamin vízben oldódó vitamin, és ez az egyetlen, magyar tudós által, és Magyarországon véghezvitt felfedezés, amelyet Nobel-díjjal jutalmaztak.  Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik a C-vitamin első előállítása tiszta formában, melyet az elterjedt tévhittel ellentétben nem citromból, hanem paprikából végzett.
A C-vitamin különleges vitamin: mindössze két állatfaj, a tengerimalac és az ember nem tudja előállítani, más fajok igen, tehát számukra ez nem vitamin. Mindemellett ez a vitamin birtokolja a legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin címét, mert a napi szükséglete akkora, hogy bármely más vitaminé sem éri el (60 mg / nap mennyiség arra elegendő, hogy ne legyünk skorbutosak, Szent-Györgyi Albert napi 1000-1500 mg szerves C-vitamint vett magához! ).
Összetevők:
Zabkorpába ágyazott, folyamatosan felszívódó, citrusból, papayaból kivont szerves C- vitamin:
Oxido-reduktív folyamatok
Kollagénfehérjék szintézis
Hormonok szintézise
Immunrendszer működése
Vas- és rézfelszívódás
 Hatása: - Antioxidáns, sejt- és érfalvédő, kollagén-erősítőhatású. - Gyógyítja a vérző fogínyt, és meggyorsítja a sebek és az égési sérülések gyógyulását. - Csökkenti a vér koleszterin szintjét. - Segít megelőzni a vírus és különböző baktériumfertőzéseket és fokozz az immunrendszer működését. - Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen. - Csökkenti a vénában képződő vérrögök gyakoriságát. - Segít a nátha megelőzésében és kezelésében. - Csökkenti az allergiát okozó anyagok hatását. - Megakadályozza a skorbut (csontritkulás) kialakulását. - A környezeti hatások, a stressz, lázas, esetleg műtét utáni állapotok, a fizikai munka, a dohányzás és a fogamzásgátlók szedése emeli a szükségletet.  Adagolás:       Megelőzés: min. 2-3 x 1 tabl.   / nap            Kezelés: min. 4-6 x 1 tabl. / nap Kiszerelés: 100 tabletta / doboz   Bontatlan csomagolás!!!!             


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 08:41
. Absorbent C vitamin - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése